Σελίδες

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κορονοιος- Τις πταίει; ...σύντροφοι


 Τον περασμένο Οκτώβριο όταν είχαμε έκρηξη κρουσμάτων άπαντες οι ανευθυνο υπευθυνοι έσπευσαν να ρίξουν το ανάθεμα και την ευθύνη στους ¨¨μετανάστες της διασκέδασης ¨¨ και στο νυχτερινό κατάστημα .Σήμερα δύο από τους 7 δήμους του Νομου ( και πληθυσμιακά πάνω από το 60 % ) βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο .Ήδη στις πρώτες δηλώσεις υπάρχει κατά αρχήν μια διαβεβαίωση οτι είναι κάτι πρόσκαιρο άρα να  μην ανησυχούμε. Ενώ αυτή τη φορά το ανάθεμα πέφτει στην πλέμπα που κουρασμένη από την πολύμηνη καραντίνα .Εχει ¨΄σπάσει ¨¨ τα μέτρα και συνωστίζεται . Γιατί μην ξεχνάτε πάντα πτι φταις εσυ φταινε οι άλλοι ποτε όμως αυτοί .

ΥΓ : Και μην ξεχνάτε γιατί αποσιωπειτε μετάμε από τον Οκτώμβριο πάνω από 300 νεκρούς 

2 σχόλια:

  1. Να δεις ποιος έλεγε είμαστε σχετικά καλά, να δεις ποιος ήταν! Να 'ταν κανένας από την πρώτη γραμμή αρμοδιότητας? Δε με βοηθάει κι η μνήμη μου! Είμαι κακός άνθρωπος τελικά. Μακάριοι όμως, οι πτωχοί τω πνεύματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχεδόν όλη η χώρα στο βαθύ κόκκινο ήταν εδώ και μέρες.Καποτε θα μπαίναμε και εμείς.Πλατειες πάρκα παραλίες νέες παραλίες ολη η Ελλάδα στους δρόμους.Ποιους να πρωτοελεγξει η Αστυνομία.Εστελνες μήνυμα για περπάτημα και γύριζες στους δρόμους και στα πάρκα οση ώρα ήθελες.Καραντινα της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.