Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Θα ζητήσει κάποιος τουλάχιστον μια συγνώμη ????


 

 

 

 Για 3η εβδομάδα παραμένει στο βαθύ κόκκινο ο δήμος Αμφίπολης . Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά την περασμένη Παρασκευή .Όταν όμως ο υπουργός είχε προχωρήσει στην πρώτη ανακοίνωση στις 19 Μαρτίου πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της απόφασης. Κάποιοι έσπευσαν με δηλώσεις τους σε Σερραικα ΜΜΕ να διαψεύσουν και σχεδόν να λοιδορήσουν τον υπουργό καθώς χαρακτήρισαν άδικη την απόφαση ισχυριζόμενοι οτι ο κ Χαρδαλιάς είχε στην διάθεση του στοιχεία που δεν αποτύπωναν την πραγματικη εικόνα. Μάλιστα είχαν προεξοφλήσει οτι μέσα σε μια εβδομάδα δηλαδή στις 26 Μαρτίου το λάθος θα διορθωνόταν. Έκτοτε πέρασαν 22 μέρες ο δήμος παραμένει στο βαθύ κόκκινο αρκετοί κάτοικοι της περιοχής έχουν νοσηλευθεί στο νοσοκομείο Σερρών .Ενω χθες απεβίωσαν και δύο άνθρωποι νεότατοι σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου κ Καρίπογλου.Αναρωτιόμαστε αν  κάποιος θα ζητήσει συγνώμη καθώς τα όσα ισχυρίστηκαν αποδείχθηκαν λάθος για να μην χρησιμοποπιήσουμε κάποια βαρύτερη λέξη

1 σχόλιο:

  1. Δεν θυμάμαι κάποιος να "χλεύασε" τον Υφυπουργό Χαρδαλιά. Κρίνω ως βαρύ το ρήμα "λοιδορώ", που χρησιμοποιήθηκε στην παραπάνω ανάρτηση. Αντίθετα, ενθυμούμαι ότι είχε γίνει λόγος για "αργά αντανακλαστικά" και για "ετεροχρονισμένη απόφαση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.