Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Σερρών : Προσέλαβαν και συγγενείς δημοτικων συμβούλων ??????


 Την πρόσληψη  41 ατόμων  με σύμβαση ΙΔΟΧ, διάρκειας έως οκτώ μηνών από 26-02-2021 έως 25-07-2021, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, για περιπτώσεις άμεσης ανάγκης λήψης προληπτικών ή κατασταλτικών μέτρων λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας (αντιμετώπιση της απειλής του κορονοϊού COVID – 19 ανακοίνωσε ο δήμος Σερρών  . Διαβάζοντας τα ονόματα των προσληφθέντων ανάμεσα τους υπάρχουν και άτομα που πιθανόν να έχουν πρώτο ή δεύτερο βαθμό συγγένειας με δημοτικούς συμβούλους . Σε ότι αφορά την νομιμότητα της απόφασης δεν αμφισβητείται από κανέναν πολύ δε περισσότερο από μας . Επαναλαμβάνουμε οτι είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ . Αν όμως αληθεύουν οι φήμες ( περί συγγένειας κάποιων εκ των προσληφθέντων με μέλη του δημοτικού συμβουλίου ) αν λέμε  το μεταφέρουμε χωρίς να το υιοθετούμε  .Δεν τίθεται ένα ζήτημα ηθικής τάξης  ???????

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

1 σχόλιο:

  1. Που είναι το περίεργο ? Στο όνομα του κορωνοϊου προσλαμβάνονται εκατοντάδες ημέτερα παιδιά. Τα επίθετα και μόνο αρκούν. Μια απο τα ίδια ας πούμε. Τίποτα δεν άλλαξε . Σε όλους τους δήμους το ίδιο γίνεται. Φίλοι συγγενείς προσλαμβάνονται ακόμα και με ελαχιστότατα προσόντα. Μετριότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.