Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Γατάκια ¨¨μπροστά τους ....ο Δούκας και ο Βόσκαρης


Ευτυχές  τέλος (για τους εμπνευστές του ) είχε το σχέδιο απομάκρυνσης ( κάποιου ενοχλητικού για αυτούς ) προσώπου .Καθώς και ¨¨ έφυγε από τα πόδια τους ¨¨ και κόντεψε να τους πει και ευχαριστώ  που τον διώξαν κακήν κακώς και μάλιστα και σπιλωμένο . Όπως μου μεταφέρει  ο σμπίρος η κυνικότητα και η σκληρότητα των εμπνευστών του σχεδίου κάνει μπροστά τους τους τηλεοπτικούς ήρωες Σεβαστο Δούκα και Μάνο Βόσκαρη να μοιάζουν με Αρσακειάδες .

Φήμες οτι οι σεναριογράφοι της γνωστής σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ σπεύδουν στις Σέρρες προκειμένου να τους γνωρίσουν ώστε ¨¨να κλέψουν ιδέες¨¨  για την συνέχεια του σήριαλ διαψεύδονται ως ανυπόστατες 

 

 ΥΓ : Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.