Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Γούνας : ¨¨Καλά Χριστούγεννα Θέμη ¨¨¨

 


Σε Φωσκολικο σήριαλ με αμέτρητα επεισόδια εξελίσσεται η ¨¨κόντρα ¨¨ του Θέμη Πεταλωτή με τον Γιώργο Γούνα στο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερο Βήμα 

Συνέχεια στην κόντρα Θέμη - Γούνα 

Απάντησε ο Γιώργο Γούνας 

 

Αφού λες ρε θεμακο ότι είσαι δημοσιογράφος γιατί δεν πέρνεις τα πρακτικά από το Εβες να δεις αν έγινε η όχι δεκτή η παραίτηση μου ; Πάλι τζάμπα απαντήσεις από άλλους περιμένεις δημοσιογράφε γυμναστή ; Α κάτι τελευταίο. Δεν σε υπολογίζω . Ευχαριστώ για την διαφήμιση . ΥΓ Άλλαξε και καμία φωτό αυτή που με έχεις παλιά είναι. Merry Christmas.Goodnight. See you tomorrow.

 

1 σχόλιο:

  1. Μαθήματα linguaphone εν μέσω καραντίνας! Not bad, ευκαιρία για εξέλιξη. Από όλα όμως, η φωτο τον πόνεσε πιο πολύ, απ ότι καταλαβαίνω. Ε, ναι βρε γυμναστή (γιατι το φτυνει σα βρισιά ούτε που καταλαβα) βαλε και συ μια από κεινες τις καλές, να χαρει ο μοντέλος ημιπιτσιρικάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.