Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Το Μανιφέστο του Σουνίου και το ρεσάλτο στην εξουσία


Από το Σούνιο στο Μαξίμου.

Η χαρά του lockdown μια και οι νεοδημοκράτες παίρνουν

εκδίκηση από τα συριζέικα τρολ και την επίθεση που είχαν κάνει στον Κυριάκο για το ποδήλατο στη Πάρνηθα με τη κατοικία Τσίπρα στα Λεγραινά.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για βίλα που αγόρασε ο πρώην πρωθυπουργός από Ιταλό επιχειρηματία. Άλλοι λένε ότι απλά πρόκειται για το γνωστό σπίτι στη περιοχή του Σουνίου που νοικιάζει όλο το χρόνο ώστε να μπορεί να χαλαρώνει κάποια ΣΚ.

Είναι κοινό μυστικό ότι η φύση και ιδιαίτερα η θάλασσα χαλαρώνει και γεμίζει τις μπαταρίες των ανθρώπων. Μάλιστα η περιοχή της Λαυρεωτικής έχει απίστευτη θετική ενέργεια για όσους ασχολούνται με το σπορ. Ιδιαίτερα μία επίσκεψη στο Ναό του Ποσειδώνα δίνει μια αίσθηση αναγέννησης.

Στο κάτω κάτω γιατί θα πρέπει ολόκληρος πρώην πρωθυπουργός να μην παίρνει κι αυτός τις ανάσες του. Μάλιστα από τα Λεγραινά θα μπορούσε να ξεκινήσει η επανακατάληψη της εξουσίας. Πρώτα πρώτα θα μπορούσε να γραφτεί το σχετικό μανιφέστο της επανακατάληψης. Τα Λεγραινά θα μπορούσε μάλιστα να είναι η αφετηρία της κυκλωτικής κίνησης για την επανακατάληψη του Μεγάρου Μαξίμου.

Όλα όμως πρέπει να ξεκινήσουν από το Μανιφέστο για την Επιστροφή στην Εξουσία. Πιο ιδανικά πρόσωπα για τη συγγραφή του εν λόγω μανιφέστου από τους Προκόπη Παυλόπουλο, Έλενα Ακρίτα, Νίκο Καρανίκα και Γρηγόρη Πετράκο δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν.

Με το που θα συγγραφεί το Μανιφέστο θα δωθεί το παρασύνθημα ώστε να ξεκινήσουν από τη Ραφήνα ο Κώστας Καραμανλής με τον Μίμη Παπαγγελόπουλο επικεφαλής του στρατού της Καραμανλικής δεξιάς.


Στο δρόμο για την Αθήνα ο Καραμανλής θα δεχθεί επίθεση από πράκτορες της CIA αλλά θα τον διασώσουν τη τελευταία στιγμή πράκτορες της KGB.

Καθώς οι στρατοί από τα Λεγραινά και τη Ραφήνα θα πλησιάζουν προς την Αθήνα άλλοι δύο στρατοί θα ξεκινήσουν από τις συνοικίες της Αθήνας με επικεφαλής του Σπίρτζη και Κοτσακά.

Στον Εθνικό Κήπο θα έχουν στρατοπεδεύσει από το προηγούμενο βράδι τρελαμένοι συριζαίοι κομμάντος οι οποίο θα έχουν καταφθάσει από Κούβα, Βενεζουέλα, Βολιβία, Κολομβία κλπ με επικεφαλής τον Manolo Petsitis.


Ο Τσίπρας θα έχει επιβιβασθεί στη θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου με προορισμό την Μαρίνα Αλίμου. Εδώ θα τον περιμένει ο Πολάκης με τη μοτοσικλέτα του.

Όπως αντιλαμβάνεσθε τον ρόλο κλειδί θα τον έχει ο Manolo Petsitis με τους κομμάντος του. Αυτοί θα μπουκάρουν πρώτοι στο Μαξίμου. Το όνειρο του Manolo είναι να καθήσει στη δερμάτινη καρέκλα του πρωθυπουργικού γραφείου σαν τον Αλ Πατσίνο στον Σημαδεμένο. Με όλα τα σχετικά αξεσουάρ, σπασουάρ.

Ο Πάκης με τον Ιερώνυμο θα ευλογήσουν την επανακατάληψη της εξουσίας ενώ ο Μίμης Παπαγγελόπουλος θα συγγράψει το νέο Σύνταγμα της χώρας.

 

 https://kourdistoportocali.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.