Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

ΜέΡΑ25 Σερρών : Λειτουργία γραμματείας Αγροτικου

 


Ο αγροτικός κόσμος ήταν πάντα ο πυλώνας που στήριζε την ελληνική οικονομία. Οι άνθρωποι του μόχθου της ελληνικής γης εξακολουθούν να αποτελούν τους αιμοδότες του πρωτογενούς τομέα. Οι αγρότες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και εισπράττουν αδιαφορία και βάρη.

Ο νομός Σερρών έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή. Το ΜέΡΑ25 Σερρών, σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στα προβλήματα των αγροτών, ιδρύει Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης που σκοπό έχει την παραπέρα διερεύνηση και ανάδειξη των αγροτικών προβλημάτων, την στήριξη των αγώνων της αγροτιάς, την διαμόρφωση τοπικής Αγροτικής Αναπτυξιακής πρότασης για τον Νομό Σερρών και συνεισφορά στον πανελλήνιο αγροτικό κόσμο.  

Συντονιστής του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΜέΡΑ25 Σερρών επιλέχθηκε  ο αγρότης Φλώρος Γιώργος . Στο ίδιο Τομέα τοποθετήθηκε και ο Χρήστος Δαγκούλης, επίσης αγρότης και μέλος της ΚΕ του ΜέΡΑ25.  

Ο Τομέας είναι ανοιχτός και σε μη μέλη του Κόμματος που έχουν την διάθεση να βοηθήσουν στη διαμόρφωση μια αναπτυξιακής αγροτικής πρότασης για τον Νομό μας και την αγροτιά της Ελλάδας.  

ΜέΡΑ25 Π.Ε.ΣΕΡΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.