Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Διαψευδει ο αντιδήμαρχος το πάρτι ¨΄συνωστισμού ¨¨


Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Βισαλτίας κ Αργύρης Χατζημάρκου διαψεύδει  δημοσίευμα το οποίο τον φέρει να έχει οργανώσει   πάρτι γενεθλίων στο οποίο συγκεντρωθηκαν αρκετά άτομα τα οποία δεν τηρούσαν και τα μέτρα ασφαλείας. Ο κ Χατζημάρκου ισχυρίζεται οτι η φωτογραφία είναι από παλιότερο εορτασμό . 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ

 Για να πάρουν περισσότερα likes κάποια sites παρασύρονται και δημοσιεύουν fake news . Στα φετινά μου γενέθλια για να ευχαριστήσω τους φίλους για τις ευχές ανέβασα μία περσινή φωτογραφία. Αμέσως οι επιτήδειοι για να με συκοφαντήσουν την έκαναν δημοσίευμα, μάλιστα αρκετές ημέρες μετά την γιορτή μου. Η φωτογραφία κατέβηκε, ακριβώς επειδή διαπίστωσα ότι δημιουργούσε σύγχυση. Η έντιμη δημοσιογραφία λέει ότι τουλάχιστον διασταυρώνουμε μία είδηση πριν την δημοσιεύσουμε. Και τα δικά μου στοιχεία είναι γνωστά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.