Σελίδες

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Ηράκλειας : Ο μικρός Δημήτρης χρειάζεται τη βοήθεια μας

 


Ο μικρός Δημήτρης είναι 10 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηράκλεια Σερρών και πάσχει από σπαστική τετραπληγία, συνέπεια εγκεφαλίτιδας, από την ηλικία των 7 ετών. Η πάθηση αυτή προκλήθηκε από γρίπη τύπου Β, από την οποία νόσησε ο μικρός, σε ηλικία 7 ετών. Το 2018 και μετά την εμφάνιση της γρίπης, ο Δημήτρης έπεσε σε κώμα και νοσηλεύτηκε για τρεις μήνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο. Το παιδί διαγνώσθηκε με εγκεφαλίτιδα, γεγονός που προκάλεσε βαρεία νοητική στέρηση και 100 % κινητική αναπηρία των κάτω άκρων. Εν συνεχεία, νοσηλεύτηκε για άλλους δύο μήνες στην Παιδιατρική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου και έπειτα από συστάσεις των ιατρών μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης για κάποιους μήνες. Το παιδί, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες θεραπείες, επέστρεψε στο σπίτι με την οικογένειά του με σκοπό να συνεχίσει εκεί τις φυσιοθεραπείες και τις λογοθεραπείες. Η οικογένεια του Δημήτρη βρίσκεται στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και παλεύει με όλες τις δυνάμεις για να του προσφέρει ότι χρειάζεται. Ο αγώνας όμως είναι μεγάλος και οι οικονομικές τους δυνάμεις εξαντλούνται καθώς υπάρχει καθημερινή ανάγκη περίθαλψης και οικονομικής υποστήριξης για τις ανάγκες του μικρού. Ο Δημήτρης αδυνατεί να μιλήσει και κατ’επέκταση να επικοινωνήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, να καταναλώσει τροφή και να μετακινηθεί. Συνεπώς, έχει ανάγκη 24ωρης φροντίδας, την οποία του την παρέχουν οι γονείς του. Οι ίδιοι βρίσκονται διαρκώς στο πλάι του με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εργαστούν. Το συγκεκριμένο διάστημα και ενώ η κατάσταση του παιδιού παραμένει σταθερή, ο Δημήτρης δεν λαμβάνει τις απαραίτητες θεραπείες εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών.
Ας βοηθήσουμε όλοι έτσι ώστε οι θεραπείες του μικρού Δημήτρη να συνεχιστούν και να βελτιωθούν οι συνθήκες ποιότητας ζωής της καθημερινότητάς του. Μια μικρή δική μας κίνηση μπορεί να κάνει την διαφορά!
Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:
Καλέστε στον αριθμό: 19825
Χρέωση από σταθερό: 2,60 Ευρώ ανά κλήση. Χρέωση από κινητό: 2,48 Ευρώ ανά κλήση.
Kατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριαμό:
Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού: 5222091702771 | IBAN: GR41 0172 2220 0052 2209 1702 771
SWIFT-BIC: PIRBGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΆΠΗΣ
Εθνική Τράπεζα Αριθμός Λογαριασμού: 210/006305-39 | IBAN: GR44 0110 2100 0000 2100 0630 539
SWIFT-BIC: ETHNGRAA | ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ: ΠΡΆΞΗ ΑΓΆΠΗΣ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΊΑ: Για τον μικρό Δημήτρη.
Με τις καταθέσεις, σημειώνετε την αιτιολογία και έπειτα μπορείτε αποστείλετε σε μήνυμα: την πλήρη διεύθυνσή σας, την πόλη και την ημερομηνία, έτσι ώστε να σας αποσταλεί απόδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.