Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Αμφίπολης : Κοντά στους δημότες το κέντρο κοινότητας και το βοήθεια στο σπίτι


Τα “Κέντρα Κοινότητας” και το “Βοήθεια στο Σπίτι” είναι δομές που σχεδιάστηκαν από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης και ιδρύθηκαν σε Δήμους με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αμφίπολης αποτελεί το πρώτο σημείο επαφής του Πολίτη με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου! Οι συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους, όπως ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος μπορούν να απευθύνονται για ενημέρωση στο Κέντρο Κοινότητας που εδρεύει στη Παλαιοκώμη στο τηλέφωνο: 2324350437.
Η Δημοτική Αρχή στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε δηλώνει συμπαραστάτης και είναι συνεχώς δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, στην υπηρεσία των δημοτών μας!
Ο Δήμαρχος Αμφίπολης                                   Η Πρόεδρος ΔΗ.ΚΕ.Δ.Α.
Στέργιος Φραστανλής                                              Σωτηρία Καλακίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.