Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Αλέξανδρος Χρυσάφης : Περήφανος για τους Σερραίους υπουργούς


 Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Σερρών κ Αλέξανδρος Χρυσάφης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον υπουργό υποδομών και μεταφορών κ Κώστα Καραμανλή και την υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ Φωτεινή Αραμπατζή . Καθώς όπως τονίζει << Οι προσπάθειές τους για τις Σέρρες είναι συνεχείς και αποτελεσματικές.>> 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
Είμαι πολύ υπερήφανος και για τους δυο υπουργούς του τόπου μας!
Οι προσπάθειές τους για τις Σέρρες είναι συνεχείς και αποτελεσματικές.
Χθες ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Δήμο μας:
1. Με κύριο επισπεύδοντα το Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή υπογράφτηκε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ΚΥΑ για την αποζημίωση των πληγέντων απο τις πλημμύρες του Ιουνίου σε περιοχές του Δήμου Σερρών, ο ίδιος υπουργός είχε εγκρίνει ΑΜΕΣΑ, μετά τις πλημμυρες, ποσο 605.120€ για εργασίες αποκαταστασης.
2. Με την καθοριστική συμβολή της υφυπουργού Αγροτικης Ανάπτυξης κ. Φωτεινής Αραμπατζή δεκαπλασιάστηκε ο προϋπολογισμός του Υπουργείου της για το έργο του αναδασμού του 2ου Αρδευτικού Δικτύου πεδιάδας Σερρών,Τμήμα Ζώνης Αδελφικού και έφτασε στο ποσό των 4.407.000€
Οι κοινότητες Σκουτάρεως, Αδελφικού, Κουβουκλίου, Βαμβακούσσας και Κάτω Καμήλας επιτέλους θα βρουν λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημά τους.
Είναι μεγάλη ευλογία για έναν Δήμαρχο να έχει τέτοιους ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!
Σας ευχαριστώ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.