Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Φταίτε εσεις ... ο Χατζηπετρής ..... και .......οι άλλοι


Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά , ενδεικτικό της κατάστασης είναι οτι όπως αποκάλυψε η   διοικήτρια του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Βόρειας Ελλάδας Τζίνα Λεπτοκαρύδου μιλώντας στην Ελένη Μωραίτη οτι πρότεινε την επιβολή lockdown .Και επειδή όταν ¨¨σφίγγουν τα γάλατα ¨¨ αναζητούνται και ευθύνες και επειδή στην Ελλάδα φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι εκτός από μας .Για την έκρηξη των κρουσμάτων στις Σέρρες βρέθηκαν οι ¨¨ένοχοι ¨¨ .Φταίτε εσείς που συνωστιζόσασταν και φταίνε και οι άλλοι από την Θεσσαλονίκη που ερχόταν τις νύχτες στην πόλη .

Όλοι οι υπόλοιποι  όλο αυτό το χρονικό διάστημα  πιθανόν  δεν βρισκόταν στην πόλη οπότε και δεν είχαν καταλάβει τι γινόταν  και το κυριότερο το τονίζουμε  δεν έχουν και κάποια ευθύνη  .  Αλλά τώρα που αντιλήφθηκαν τι γίνεται αμέσως σήκωσαν τα μανίκια . Όποτε μην ανησυχείτε θα τα βάλουν στην σειρά και θα μας σώσουν .


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.