Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Σε ποιον Σερραίο ανήκει το ξενοδοχείο ????


 Στο δρόμο βγήκαν  οι κάτοικοι της Ασπροβάλτας, του Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την έλευση νέων μεταναστών στην περιοχή.

Η πληροφορία πως μέχρι το Σάββατο θα φτάσουν στην περιοχή περίπου 800 μετανάστες, ενώ ήδη έφτασαν περίπου 30, θορύβησε έντονα τους κατοίκους, που διαμαρτύρονται και ζητούν την παρέμβαση και των τοπικών αρχών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο βρίσκεται και αστυνομική δύναμη και συγκεκριμένα τρία περιπολικά και ένα όχημα της ασφάλειας.

 

Συγκεκριμένα, ξενοδοχείο ιδιοκτησίας Σερραίου, προχώρησε σε συμφωνία- προφανώς- με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, προκειμένου να φιλοξενήσει μετανάστες.

Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων στρέφονται και κατά του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί ότι πριν από ένα χρόνο, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μάνος Λογοθέτης, είχαν διαβεβαιώσει τον Δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα, πως δεν πρόκειται να μεταφερθούν άλλοι μετανάστες στις παραθαλάσσιες περιοχές του Δήμου.

Μία υπόσχεση που φαίνεται πως έμεινε μόνο στα… λόγια».

Πηγή: infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.