Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Πληρωμένη απάντηση ¨¨

Πολλά είναι αυτά που καταλόγισαν το τελευταίο χρονικό
διάστημα η κ Παππαφωτίου και ο κ Αραμπατζής στον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου κ Βασίλη Κατιρτζόγλου . Η σημερινή απόφαση της αποκεντρωμένης που απορρίπτει την προσφυγή τους για ακύρωση της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών . Δικαιώνει τον κ Κατιρτζόγλου . Ο οποίος μέ ανάρτηση του εξαπολύει σφοδρη επίθεση κατά της δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ 
Εκδόθηκε σήμερα η απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης ως προς την προσφυγή έξι δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων (πρώην παράταξη του κ. Αγγελίδη) σε σχέση με το κύρος της κατεπείγουσας συνεδρίασης του Σώματος που πραγματοποιήθηκε την 29 Ιουλίου στο Σκούταρι. Η Απόφαση δικαιώνει, όπως ήταν φυσικό, απόλυτα, το Προεδρείο και την Δημοτική Αρχή. Όλοι όσοι τόσο εύκολα, με περίσσιο θράσος, αλαζονεία αλλά και παχυλή άγνοια, διατύπωσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, φέρνοντας τοξικότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση, ελπίζω να λάβουν το μήνυμα αυτής της απόφασης.
Είμαι μικρότερος από αυτούς στην ηλικία και κανονικά δεν πρέπει να δίνω εγώ συμβουλές, όμως ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οφείλω να βοηθάω να γινόμαστε όλοι καλύτεροι και πάντως δεν μπορώ να βοηθάω ώστε να γινόμαστε χειρότεροι.
Το μήνυμα λοιπόν αυτής της απόφασης είναι ότι άνθρωποι που άσκησαν διοίκηση στον Δήμο και μας κουράζουν με την προβολή του "έργου" τους, που διετέλεσαν πρόεδροι του Σώματος, που είναι επικεφαλής παρατάξεων, θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί σε χαρακτηρισμούς, να μελετούν περισσότερο και αν δεν γνωρίζουν κάποιο θέμα να ρωτούν. Να έχουν εν γένει εποικοδομητική στάση. Είμαστε πρόθυμοι για κάθε συνεργασία προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών μας.
ΥΓ. Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι έμπειροι αυτοδιοικητικοί, με το πλούσιο "έργο", για το οποίο ο Σερραϊκός λαός τους τίμησε με το Ιλιγγιώδες 11% , να αγνοούν ότι υπάρχει από το 2015 Εγκύκλιος που με απλά Ελληνικά επεξηγεί τι ισχύει για τις κατεπείγουσες συνεδριάσεις;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.