Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Δήμος Σιντικής : ¨¨ Σήκωσε το γάντι ¨¨ ο Παναγιώτης Σαββίδης - Καλει Δομουχτσίδη να καταθέσει μήνυση

Σηκώνει το γάντι ο δημοσιογράφος
Παναγιώτης Σαββίδης  απαντώντας στο εξώδικο του δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη

Δήμος Σιντικής : Έξώδικο Δομουχτσίδη στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Σαββίδη

 Ζητώντας από τον δήμαρχο να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα του και να προσδφύγει στην δικαιοσυνη


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ 

"Προκειμένου λοιπόν, να υπερασπιστείτε την τρωθείσα -από τον δημοσιογραφικό λόγο (ενίοτε και αιχμηρό)- σας καλώ ν’ ασκήσετε άμεσα το νόμιμο δικαίωμά σας, καταφεύγοντας στη δικαιοσύνη και καταθέτοντας μήνυση εναντίον μου. Όσον αφορά το εξώδικό σας δεν το πέταξα στο καλάθι των αχρήστων, όπως τα παλαιότερα που έχω λάβει, αλλά το έχω «καδράρει» και είναι κρεμασμένο σε περίοπτη θέση στο γραφείο μου, δίπλα στο πινακιδάκι που αναγράφει τη γνωστή ρήση : «Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες».
Κλείνοντας, εύχομαι την επόμενη φορά -αντί εξωδίκου- να μου αποστείλετε κάποιο Δελτίο Τύπου, με το οποίο θα ενημερώνετε για ένα σημαντικό σας έργο, για το οποίο μπορείτε να περηφανεύεστε πως φέρει την υπογραφή σας. Πραγματικό όσο και εάν προσπάθησα να σκεφτώ κάτι σημαντικό, τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό είναι : δομή μεταναστών, ανεμογεννήτριες, που αυξάνονται όπως και τα χαμηλά τέλη διέλευσης), απευθείας αναθέσεις (ΔΕΠΑΝ κ.α.)" Φώτιος Δομουχτσίδης


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.