Σελίδες

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Δήμος Σερρών : Κοιτά να μαθαίνεις Ηλία ...Οι αριθμοί σας εκθέτουν

Ατυχής πολιτικά η προσπάθεια του πρώην
αντιδημάρχου να απαντήσει στην καταγγελία του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη οτι η προηγούμενη δημοτική αρχή παραμέλησε την αγροτική οδοποιία. Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ Γκότσης αναφέρει οτι στην πενταετία 2014 -2020 ο δήμος διέθεσε το ποσό των 455.000 ευρώ για έργα οδοποιίας .( αντιπαρέρχομαι οτι τα 455.000 ήταν ο προϋπολογισμός ενω το τελικο ποσό ήταν 313.000 ).
Λοιπόν αγαπητέ Ηλία έχουμε και λέμε 455.000 /5 χρόνια είναι  91.000 ευρώ το χρόνο .Αν αυτό το ποσο διαιρεθεί με τα  28 χωριά που έχει δήμος είναι για κάθε χρονιά 3.200 ευρώ μ.ο για κάθε χωριό .Με αυτά τα χρήματα Ηλία μου αν θεωρείς οτι κάνατε αγροτική οδοποιία ..... 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΚΟΤΣΗ





ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!
Κύριε Δήμαρχε.
Κύριε Χρυσάφη.
Η Δημοτική Αρχή του Πέτρου Αγγελίδη διέθεσε για την ΑΓΡΟΤΙΚΉ ΟΔΟΠΟΙΊΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ 2014-2019 ποσό προϋπολογισμού 455.700 ευρώ από χρήματα του Δήμου (ΣΑΤΑ) εν μέσω δεινής οικονομικής κρίσης.
Περιμένουμε από εσένα Δήμαρχε να διαθέσεις για τον τομέα αυτόν περισσότερα.
Να γίνεις και εσύ Δήμαρχος των ΕΡΓΩΝ και όχι των παχέων λόγων.
Γιατί ότι κάνεις κύριε Δήμαρχε είναι η προίκα που σου αφήσαμε.
Και για του λόγου του αληθές σας παρουσιάζω τον κάτωθι πίνακα!!!




1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ " ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ", ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ. Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ . ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.