Σελίδες

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Τα αυτονόητα είναι δύσκολα για την δημοτική αρχή

Μια νέα υποψηφιότητα από τα παλιά για τον δήμο Εμμανουήλ Παππά ... Την σκυτάλη της κριτικής στην δημοτική αρχή
του Δήμου Εμμανουήλ Παππά από  τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης παίρνει ο δημοτικός σύμβουλος κ Βασίλης Κετσετζής ο οποίος όπως τονίζει << Βασικές ανάγκες της καθημερινότητας όπως το καθαρό και επαρκές νερό,τα απορρίμματα ,το πράσινο ,και η καλή κατάσταση των δρόμων είναι θέματα δύσκολα για την δημοτική αρχή του κ Νότα!!!!>>

 ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΕΤΣΕΤΖΗ

Οι ατελείωτες αναμορφώσεις στην οικονομική επιτροπή , αδυνατούν να λύσουν προβλήματα του Δήμου.
Η αντιπολίτευση αδυνατεί να φρενάρει την ανεξέλεγκτη διάθεση των πόρων του Δήμου,που γίνεται κατά το δοκούν και με την πάγια θέση των αναθέσεων.
Οι πόροι που διαθέτουμε ,αδυνατούν να καλύψουν την καθημερινότητα , γιατί δεν υπάρχει σχέδιο ,όραμα και διάθεση προσφοράς.
Βασικές ανάγκες της καθημερινότητας όπως το καθαρό και επαρκές νερό,τα απορρίμματα ,το πράσινο ,και η καλή κατάσταση των δρόμων είναι θέματα δύσκολα για την δημοτική αρχή του κ Νότα!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.