Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Στις καθυστερήσεις ¨¨¨ διεσώθη η ενότητα της παράταξης Φωτιάδη

serresbomb: Η μάχη του Σταυρού στην παράταξη Φωτιάδη ( 74 από τα 155 )Θέμα ενότητας και συνοχής στην παράταξη Φωτιάδη
προκάλεσε το αίτημα του Πανσερραικου για την παραχώρηση των 45 στρεμμάτων στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας . Η απόφαση που είχε ληφθεί σε μάζωξη της παράταξης πολλές ημέρες πριν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν να καταψηφιστεί το αίτημα .Μάλιστα η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία αφού υπήρξαν τουλάχιστον τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που τάχθηκαν υπέρ του αιτήματος του Ερασιτέχνη . Πριν κάποιος βιαστεί να μας διαψεύσει θα θυμίσω οτι υπάρχει η δήλωση του κ Ανέστη Παπαδόπουλου ( μέλος του τοπικού συμβουλίου Σερρών και εξ απορρήτων του Στέφανου Φωτιάδη ) στην εκπομπή της Ελένης Μωραιτη στις 26 Ιουνίου όπου ανέφερε οτι η παράταξη του θα καταψηφίσει το αίτημα του Πανσερραικού .Όμως τα πράγματα άλλαξαν το τελευταίο 48ωρο πριν την συνεδρίαση όταν οι υπέρμαχοι της πρότασης του Πανσερραικου διεμήνυσαν στον κ Φωτιάδη οτι πρέπει σύσσωμη η παράταξη να ταχθεί υπερ του αιτήματος .Καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι ίδιοι οχι μόνο θα ψήφιζαν υπερ αλλά θα αποχωρούσαν από την παράταξη .
Ακολούθησε νέος γύρος διαβουλεύσεων και τελικά ο επικεφαλής κατάφερε να πείσει και τους αρνητικούς με το αίτημα του Πανσερραικου να ψηφίσουν υπερ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.