Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Παντελής Μπόζης : Χρειάζεται να γίνουν πολλά

«Βελτιώθηκε ένα τμήμα του δρόμου
Λευκοθέας- Αλιστράτης  πρόσφατα από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας αλλά χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις σε όλο το κομμάτι αυτού του δρόμου που είναι άκρως προβληματικό» τονίζει  στο «Σ.Θ.» ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης.
Ο δήμαρχος εξηγεί ότι αν η πολιτεία θέλει να βοηθήσει την περιοχή πρέπει να βελτιώσει το οδικό δίκτυο, ώστε  να μπορέσει να υπάρξει μία ήπιας μορφής  ανάπτυξη του τουρισμού μέσα από την σύνδεση των δυο εμβληματικών σημείων της περιοχής Φυλλίδας που είναι ο λόφος Καστά στην Αμφίπολη και το Σπήλαιο Αλιστράτης.
« Η μόνη ελπίδα για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι να ενταχθούν οι βελτιώσεις του οδικού δικτύου στο σύνολο του  σε κάποιο διασυνοριακό πρόγραμμα . Πάνω σε αυτό επενδύουμε και αναμένουμε σχετικές πρωτοβουλίες», ανέφερε ο δήμαρχος Ν. Ζίχνης ο οποίος αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχετικές διαβεβαιώσεις και αισιοδοξία ότι οι σχετικές προσπάθειες θα τελεσφορήσουν.

Δ.Ν.


https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.