Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : 250.000 ευρώ για αποκατάσταση προβλημάτων υδροδότησης

Την επιχορήγηση με το ποσό των διακοσίων πενήντα
χιλιάδων ευρώ (250.000,00€) για την αποκατάσταση των προβλημάτων υδροδότησης και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Νιγρίτας, Σιτοχωρίου, Χουμνικού, Μαυροθάλασσας, Ευκαρπίας, Τραγίλου και Καστανοχωρίου εξασφάλισε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα .
Σε συνέχεια των συναντήσεων του με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και την επίσκεψη του στα συναρμόδια Υπουργεία εξετάστηκε, εκτός της ανωτέρω επιχορήγησης, και τεχνικά θέματα που αφορούν την απεμπλοκή της ένταξης για το έργο “Επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βισαλτίας Ν. Σερρών”. Αξίζει να τονίσουμε ότι για την θετική έκβαση του θέματος είχε δεσμευτεί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας στις 24 Μαΐου 2020, ο ίδιος ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής.  
Η  επιχορήγηση της ΔΕΥΑ Βισαλτίας, Ν. Σερρών με το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00€) θα γίνει απολογιστικά, σύμφωνα με την πρόοδο των έργων από τις πιστώσεις για την «Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας».

1 σχόλιο:

  1. Εχει περασει η εποχή που ο Δήμαρχος πήγαινε Αθήνα για να ζητήσει χρήματα. Παλιακό ακούγεται και είναι. Τώρα υπάρχουν ευρωπαϊκά προγράμματα που τρέχουν και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοί δήμοι. ΅Εκεί φαίνεται η επάρκεια ενός δήμου . Τόσους ειδικούς συνεργάτες έχει ο δήμαρχος , γεν.γραμματεία κανένας δεν μπορεί να υποβάλλει μελέτες για τέτοια προγράμματα ? Στην ΔΕΥΑΒ παλι δεν ξέρω κατά πόσο αυτό ειναι εφικτό γιατί δεν υπάρχει επιστημονικό ειδικό προσωπικό. Υπάρχουν έμμισθοι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.