Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Αλέξανδρος Τζιάγκαλος ¨¨άνθρακες ο θησαυρός ¨¨

 Ως ¨¨άνθρακες ο  θησαυρός ¨¨ χαρακτηρίζει το
δημοσίευμα της Εφημερίδος Σερραικο Θάρρος το οποίο αναδημοσιεύσαμε και εμείς ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αλέξανδρος Τζιάγκαλος

Δήμος Βισαλτίας : Πολιτικά ανοίγματα από τον ΑΘ. Μασλαρινό;

Στο εν λόγω δημοσίευμα με αφορμή την ανάθεση νομικής υπόθεσης του δήμου στον κ Τζιάγκαλο .Γίνεται λόγος για πολιτικό πολιτισμό και πολιτικό άνοιγμα από τον ο δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινό.

Όμως πιθανόν ο συντάκτης έπεσε <<θύμα >> λάθος πληροφόρησης αφού όπως αναφέρει ο κ Τζιάγκαλος την αναφερόμενη υπόθεση χειρίζεται από το 2015 .4 χρόνια δηλαδή πριν ασχοληθεί με τα κοινά του δήμου Βισαλτίας .Οπότε και   το ,,,,,άνθρακες ο θησαυρός  

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΖΙΑΓΚΑΛΟΥ
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά:
1) Την εν λόγω υπόθεση χειρίζομαι από το 2015. Μου την ανέθεσε η Δημοτική Αρχή της κ. Δουβίτσα. Πρόκειται για επανασυζήτηση ύστερα από προδικαστική απόφαση του 2017 και παρότι δεν ήταν απαραίτητη η εκ νέου Εξουσιοδότηση, την ζήτησα για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα προκύψει κάποιο θέμα πληρεξουσιότητας και να διασφαλίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου.
2) Όσον αφορά το θέμα της αμοιβής, αν ανατρέξετε στην απόφαση, θα διαπιστώσετε ότι η νόμιμη αμοιβή για την εν λόγω υπόθεση είναι ακριβώς τριπλάσια. Εκπροσώπησα το Δήμο με το 1/3 της αμοιβής, διότι επρόκειτο για υπόθεση που ήδη χειριζόμουνα και που δεν μπορούσε να αναλάβει άλλος δικηγόρος της περιοχής διότι απαιτούνταν Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.
3) Οι υποθέσεις του Δήμου ανατίθενται σε όλους τους δικηγόρους της περιοχής (και στην κ. Ρακιτζή) με κυκλικό σύστημα, το οποίο είναι και το πιο σωστό κατά τη γνώμη μου και με δεδομένο ότι το επίπεδο των συναδέλφων της περιοχής είναι ιδιαίτερα υψηλό, και καμία εύνοια προς το πρόσωπό μου δεν θα διαπιστώσετε. Αντιθέτως..
4) Όσον αφορά τα περί πολιτικού αρραβώνα αρκεί να ενημερωθείτε για τις δημόσιες τοποθετήσεις μου ή έστω μία επίσκεψή σας στο facebook, στο προσωπικό μου ή του συνδυασμού, για να διαπιστώσετε τον τρόπο με τον οποίο ασκώ τα αντιπολιτευτικά καθήκοντα.
Οπότε λυπάμαι, αλλά άνθρακες ο θησαυρός…
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Αλέξανδρος Τζιάγκαλος
Επικεφαλής Δήμου Βισαλτίας-πρΟΤΑγωνιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.