Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τη Δευτέρα του Πάσχα

Θα... πνιγεί η Ελλάδα: Βροχές και καταιγίδες το επόμενο 48ωρο - ΤΑ ΝΕΑΤοπικές βροχές προς το μεσημέρι στα βόρεια, από το
βράδυ στα δυτικά και τη νύχτα στα κεντρικά. Τις απογευματινές ώρες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη, θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενώ τη νύχτα πιθανώς και στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και τοπικά από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν στο βόρειο Αιγαίο σε 6 με 7 μποφόρ.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ τις απογευματινές ώρες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη, θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4, από το μεσημέρι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.