Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

MASCARATA : Ικανοποιημένη αλλά .... με αστερίσκους η Βαρβάρα Μητλιάγκα


Ικανοποιήμενη από το αποτέλεσμα της MASCARATA η
δημοτική σύμβουλος Βαρβάρα Μητλιάγκα . Η οποία όμως θέτει και μια σειρά διαδικαστικών ζητημάτων σε ότι αφορά την διοργάνωση 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η Κ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ

Αν και με όλες αυτές τις αναρτήσεις στο Facebook έχω μπερδευτεί λίγο για το σε ποιόν ή ποιά πρέπει να πω μπράβο για τη σύλληψη της ιδέας και τη διοργάνωση των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Σερρών, θα πω ένα μπράβο σε όλους τους συντελεστές, και τους εμφανείς και τους αφανείς! Η πόλη μας σίγουρα χρειάζεται ζωντάνια!
Κι επειδή διαπιστώνω ότι τελικά και πολιτική και αντιπολίτευση γίνονται κυρίως μέσω Facebook, από τη θεσμική θέση που έχω την τιμή να ανήκω - αυτή της μείζονος αντιπολίτευσης - θα ήθελα να κάνω και τις εξής διαπιστώσεις:
- κανένα θέμα (οικονομικό, οργάνωσης, ασφάλειας ή άλλης φύσεως) δεν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στις Επιτροπές του Δήμου, ή στις Διοικήσεις των νομικών προσώπων του Δήμου σχετικά με τις εκδηλώσεις αυτές, παρά μόνο τις τελευταίες ημέρες που είχαν όλα αποφασιστεί, ανατεθεί, και προχωρήσει.
- αν και το έχουμε ζητήσει επανειλημμένα στην Οικονομική Επιτροπή, δεν έχουμε ακόμη καμία ενημέρωση για τη συνολική οικονομική κατάσταση του Δήμου, και τον κεντρικό σχεδιασμό της νέας Δημοτικής Αρχής σχετικά με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλη τη χρονιά που ο Δήμος μπορεί να στηρίξει οικονομικά.
- τέλος ένα ερώτημα: ποιός αποφασίζει για όλους αυτούς τους «καλλιτέχνες» που εμφανίζονται και χρυσοπληρώνονται στις εκδηλώσεις του Δήμου, όταν υπάρχει τόσο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της τοπικής κοινωνίας (επαγγελματικά και ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα);
Εμείς σίγουρα ούτε ερωτηθήκαμε ούτε ενημερωθήκαμε για όλα αυτά, παρά μόνο από το Facebook και τα λοιπά μέσα!
Και του χρόνου λοιπόν σ’ αυτήν την προσπάθεια, αλλά με περισσότερη οργάνωση και καλύτερη ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.