Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Ηλίας Γκότσης : Κοίτα να μαθαίνεις ... Δύσκολα ξεπερνιέσαι ή δεν ξεπερνιέσαι

 Απαντήσεις σε διάφορα δημοσιεύματα δίνει με
ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής Δικτύωσης ο πρώην αντιδήμαρχος   κ Ηλίας Γκότσης

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!
Είναι τρομερό, είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει στον Δήμο μας.
Ορισμένοι δημοσιογράφοι ασκούν αντιπολίτευση - κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή και δύο είναι τα πρόσωπα που στοχεύουν. Ο τέως Δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης και ο τέως Αντιδήμαρχος Ηλίας Γκότσης.
Πολλές φορές γίνεται επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και όλα αυτά χωρίς την υπογραφή τους - ανώνυμα (με κουκούλα) όπως αυτοί χαρακτηρίζουν τους άλλους που ανώνυμα αναπαράγουν αυτά που οι ίδιοι λένε και κάνουν.
Δηλαδή αυτοί στα διάφορα sites ανώνυμα έχουν δικαίωμα να βρίζουν, αλλά όταν πρόκειται για αλήθειες που άλλοι ανώνυμα ανεβάζουν και αφορούν αυτούς δεν τους αρέσει.
Το να μην επισημαίνουν λάθη και παραλήψεις της Δημοτικής Αρχής, αλλά να ασχολούνται με την τέως Δημοτική Αρχή η οποία κρίθηκε από τους πολίτες δεν βοηθάνε την Δημοτική Αρχή να προσπαθήσει για να γίνει καλύτερη.
Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την συμπεριφορά και ούτε μπορώ να εξηγήσω την εύνοια (χαιδεμα) που δείχνουν.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.
Έργα 30.000.000 ευρώ από προγράμματα έγιναν στα χωριά και αυτά με αποδείξεις.
Πρέπει να γνωρίζεις ότι η ΣΑΤΑ είναι 1.000.000 ευρώ για την πόλη και για τα 25 χωριά, όταν μέχρι το 2010 ήταν 2.500 000 ευρώ μόνο για την πόλη.
Το 1.000.000 ευρώ κατανέμεται πληθυσμιακά και από αυτό το 1.000.000 πρέπει να γίνουν ασφαλτοστρώσεις, αγροτική οδοποιία, συντήρηση κτιρίων, παιδικές χαρές κλπ.
Και είμαστε περήφανοι γι αυτά που κάναμε, διότι ανταποκριθήκαμε στο μέγιστο στις απαιτήσεις των προέδρων.
Αν το δω αλλιώς μάλλον είναι θετικό που ασχολείστε με μας και ιδιαίτερα μαζί μου έστω και υβριστικά - ανώνυμα πάντα βεβαίως - διότι αυτό σημαίνει:Δύσκολα ΞΕΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ή ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΣΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.