Την επόμενη εβδομάδα εισέρχεται στην τελική ευθεία η διαδικασία σποράς των ζαχαρότευτλων που θα επεξεργαστεί από το καλοκαίρι και μετά το εργοστάσιο της ΕΒΖ στις Σέρρες, το οποίο θα επαναλειτουργήσει μετά από οκτώ χρόνια με την ευθύνη της Royal Sugar του Χρήστου Κατραθανάση.
Σήμερα άναψε το απαιτούμενο «πράσινο φως» για την ποιότητα των σπόρων, οι οποίοι θα δοθούν στους καλλιεργητές, ενώ τη Δευτέρα –εκτός απροόπτου- ο επιχειρηματίας ανακοινώνει επισήμως τις τιμές αγοράς των ζαχαρότευτλων.
Όπως έχει κατ’ επανάληψη εξηγήσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Καραθανάσης φέτος οι αγρότες θα σπείρουν περί τα 20.000 στρέμματα. Η παραγωγή που θα αποδώσει η συγκεκριμένη έκταση είναι αρκετή για την λειτουργία του εργοστασίου των Σερρών μετά από χρόνια απραξίας. Για το 2021 το πλάνο της Royal Sugar προβλέπει την καλλιέργεια 70.000 στρεμμάτων.
Πηγή: https://www.voria.gr
Σήμερα άναψε το απαιτούμενο «πράσινο φως» για την ποιότητα των σπόρων, οι οποίοι θα δοθούν στους καλλιεργητές, ενώ τη Δευτέρα –εκτός απροόπτου- ο επιχειρηματίας ανακοινώνει επισήμως τις τιμές αγοράς των ζαχαρότευτλων.
Όπως έχει κατ’ επανάληψη εξηγήσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Καραθανάσης φέτος οι αγρότες θα σπείρουν περί τα 20.000 στρέμματα. Η παραγωγή που θα αποδώσει η συγκεκριμένη έκταση είναι αρκετή για την λειτουργία του εργοστασίου των Σερρών μετά από χρόνια απραξίας. Για το 2021 το πλάνο της Royal Sugar προβλέπει την καλλιέργεια 70.000 στρεμμάτων.
Πηγή: https://www.voria.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.