Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Δήμος Αμφίπολης : Συναντήσεις Φράστανλη στην Αθήνα

Την Αθήνα επισκέφθηκε την
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Αμφίπολης κ. Στέργιος Φραστανλής, ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων με υπουργούς της Κυβέρνησης.
Την Βουλή των Ελλήνων επισκέφθηκε αρχικά ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Φραστανλής όπου είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα κ. Γ. Μυλωνάκη και μετέπειτα με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κ. Τασούλα και τον Βουλευτή του νομού μας κ. Τ. Χατζηβασιλείου παρουσία του αρμόδιου συντονιστή για την «Μαθητιάδα 2020» Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γ. Γάλλο.
Το πρόγραμμα συναντήσεων είχε ως εξής :
Με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη είχε συνάντηση και συζητήθηκε διεξοδικά η προετοιμασία για την διοργάνωση της "Μαθητιάδας 2020" στην Πρώτη.
Με τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών κ. Μ. Σταυριανουδάκη συναντήθηκε και συζητήθηκαν θέματα τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και η λειτουργία του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" που αφορούν τον Δήμο Αμφίπολης.
Με τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ κ. Ηλία Γιάτσιο είχε συνάντηση με θέμα την αδιάλειπτη συνέχιση της λειτουργίας και της μισθοδοσίας του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.