Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σερρών : Κανείς δεν απάντησε στον Σπύρο Μισιρλή

Πολλά ωραία ακούστηκαν κατά την διάρκεια της πρόσφατης
συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερρών περί της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ και την πραγματοποίηση  και φέτος των εκδηλώσεων στον πεζόδρομο της Δορυλαίου . οι κ κ Παπαφωτίου , Χράπας , Τερζής και Αραμπατζής είπαν πολλά ( μάλιστα κάποιων εξ αυτών ζητούσαν και αναλυτικά πληροφορίες για το που θα στηθεί και το κάθε σπιτάκι .Υποστηρίζοντας φυσικά να παραμείνει η εκδήλωση στην Δορυλαίου . 
όμως όταν ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ Μισιρλής έδωσε τα οικονομικά στοιχεία της περσινής εκδήλωσης .όπου μόλις πέντε επιχειρηματίες έσπευσαν να νοικιάσουν περίπτερα .Ενω για φέτος το ενδιαφέρον είναι μηδενικό ( γιατί άραγε αφού είναι τόσο επιτυχημένη η επιλογή του χώρου όλοι έχουν γυρίσει την πλάτη ??. Δείγμα  το ότι η επιλογή του χώρου της Δορυλαίου μετά από πέντε χρόνια εκδηλώσεων ( αποδεικνύεται αποτυχημένη ) .Ουδείς απάντησε στον αντιδήμαρχο.΄


ΥΓ : Ο κ Τερζής που ήταν και πρόεδρος στην ΚΕΔΗΣ μπορεί να δώσει τα οικονομικά στοιχεία των δύο προηγούμενων ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ των Ευχών . 
Για να δούμε αφού κάποιοι υποστηρίζουν οτι είναι πετυχημένη .Τι έσοδα είχε από την συμμετοχή των ιδιωτών  ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.