Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σερρών : Ατυχής και προσβλητική δήλωση Μέγκλα για τον δήμαρχο

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΚΛΑΣ -ΧΡΥΣΑΦΗΣΕπιεικώς ως ατυχής για να μην πούμε προσβλητική
για το πρόσωπο του δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη χαρακτηρίζεται η σημερινή δήλωση του προέδρου του Επιμελητηρίου κ Χρήστου Μέγκλα ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις φήμες για δημιουργία νέας δομής στον πρώην στρατόπεδο Κολοκοτρώνη δήλωσε << ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον, και μάλλον ο κύριος Χρυσάφης μπερδεύτηκε με την φιλοξενία προσφύγων στο στρατόπεδο Κολοκοτρώνη της Πελοποννήσου.>> .Δηλαδή με λίγα λόγια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας είπε 

Είτε οτι ο δήμαρχος μιας πόλης 100.000 δεν γνωρίζει  τι λέει??? 
Η  επειδή αυτά ο δήμαρχος τα είπε δημόσια  οτι παραπλάνησε  τους δημότες και το δημοτικό συμβούλιο  .????
Και αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω δύο , γιατί χρειάστηκαν να περάσουν πάνω από 15 ημέρες για να βγει ο κ Μέγκλας και να αμφισβητήσει τις δηλώσεις Χρυσάφη????

Να σας πω οτι η συγκεκριμένη δήλωση δεν εκπλήσσει τους παροικούντες στην Σερραική αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ αφού εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη οτι ο κ Μέγκλας <<έψαχνε >> ευκαιρία για να επιτεθεί πολιτικά στον  κ Χρυσάφη . 
Να σα;ς πω οτι για το θέμα θα επανέλθουμε πολύ σύντομα γιατί το ρεπορταζ είναι άφθονο 
Κλείνοντας Βέβαια για να μπούμε και στην ουσία περιμένουμε τον κ Μέγκλα που του αρέσει να τοποθετείται επι παντός επιστητού να μας πει την θέση του για το θέμα της φιλοξενίας των προσφύγων  ??? 
Συμφωνεί να έρθουν και άλλοι ?? ή όχι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.