Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Μεσάνυχτα ο Κυριάκος στα ATM’s και μετά έστειλε το Ιππικό!

O ίδιος ο πρωθυπουργός περασμένα μεσάνυχτα με την
συνοδεία ενός μόνο αστυνομικού της προσωπικής του ασφάλειας άρχισε να τριγυρνάει στα ATM’s των τραπεζών και να σηκώνει χρήματα με τη κάρτα του αστυνομικού της συνοδείας του, για να διαπιστώσει το ποσό των προμηθειών.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Η κίνηση αυτή του Ελληνα πρωθυπουργού που ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία ενός Δανού ή Νορβηγού πολιτικού τον έκανε να ζητήσει την έφοδο του Ιππικού στις τράπεζες, δηλαδή της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Στο μεταξύ στο γραφείου του Ελληνα πρωθυπουργού και συγκεκριμένα στον υπολογιστή του είναι αποθηκευμένα δημοσιεύματα διεθνών οικονμικών ΜΜΕ που αφορούν στα πεπραγμένα των διοικήσεων των εγχώριων τραπεζών στη διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι αυτά θα αξιοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Και τώρα μία βόμβα της τελευταίας στιγμής-στη κυριολεξία: H νέα επικεφαλής της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ προτείνει την συγχώνευση των 4 ελληνικών συστημικών τραπεζών σε 2. Ηδη η σχετική οδηγία “ταξιδεύει” με αποδέκτη τον Γιάννη Στουρνάρα.
Συνυπολογίστε και τη νέα τραπεζική τάση (τις ψηφιακές τράπεζες) για να συνειδητοποιήσετε ότι αλλάζει εντελώς ο χάρτης του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος.
Οσο αφορά την Ελλάδα, το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης είναι να “κρύψει” με μαεστρία τα 100 δις κόκκινα δάνεια που είναι έτοιμα να εκραγούν με απρόβλεπτες συνέπειες για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα.
Τα κόκκινα δάνεια των ελληνικών τραπεζών μετά από 10 χρόνια μνημόνια καταδεικνύουν την αποτυχία της εφαρμογής των μνημονίων και κυρίως τον νοσηρό ρόλο της Μέρκελ που επέτρεψε στη κυβέρνηση Σύριζα να εξέλθει από τα Μνημόνια με 100 δις κόκκινα δάνεια στις ελληνικές τράπεζες!
Μιλάμε για μεγάλη αθλιότητα σε συνδυασμό με ανικανότητα…


 https://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.