Σελίδες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Σερρών : Μήπως είναι ¨¨μπουμερανγκ ¨¨ αυτές οι επικοινωνιακές τακτικές ????

Δεν γνωρίζω ποιος είχε την ιδέα της σημερινής
εμφάνισης σε διάφορες περιοχές της πόλης , του δημάρχου Σερρών κ Αλέξανδρου Χρυσάφη και των αντιδημάρχων .Προκειμένου όπως λέει το ρεπορτάζ να συνομιλήσουν με δημότες και να ενημερωθούν για τα προβλήματα .Μάλιστα οι επισκέψεις καλύφθηκαν από τους δημοσιογράφους ενω  οι αντιδήμαρχοι είχαν μαζί τους και <<τετράδια >> προκειμένου να κρατήσουν σημειώσεις .
Τώρα όταν προεκλογικά έχεις συναντήσει δεκάδες φορείς , έχεις συνομιλήσει με εκατοντάδες δημότες , έχεις 200 υποψηφίους , δηλώνεις σε όλες τις προεκλογικές σου εμφανίσεις ότι έχεις πρόγραμμα και γνωρίζεις τα προβλήματα και υπόσχεσαι οτι δεν θα πάει ούτε μια μέρα χαμένη αν εκλεγείς . Και σήμερα 10 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων συνοδεία τηλεοπτικών καμερών γυρίζεις την πόλη προκειμένου να ενημερωθείς ...Δεν θα το σχολιάσω .
 ΦΩΤΟ ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.