Σελίδες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

¨¨Πυρά ¨¨ Κοτρώνη κατά των πρώην συντρόφων

Τα βέλη του κατά του Εργατικού κέντρου Σερρών και του
Σερραίου βουλευτή του Σύριζα κ Λευτέρη Αβραμάκη  εξαπολύει ο Παναγιώτης Κοτρώνης .Με αφορμή το ατύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο στον κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Σύμμεικτων Απορριμμάτων στο Παλαιόκαστρο
Διαβάστε το σχόλιο του κ Κοτρώνη 


Ενα μόλις μήνα έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας κάποιος εργαζόμενος κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας της Μονάδας.
Γι’ αυτόν τον άνθρωπο που άφησε πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά, δεν βρήκε λέξη να πει   κανένας παράγοντας ή φορέας θεσμικός και μη μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας ή συμπαράστασης. Ούτε το Εργατικό Κέντρο Σερρών, ούτε κάποιος Δήμαρχος ούτε κάποιος βουλευτής.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μήπως έμαθε κάτι;
Γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν και εκλεγμένος στο Εργατικό Κέντρο.
Αλλά και ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ποιους θεωρεί ότι εκπροσωπεί το κόμμα του, αν όχι τους εργαζόμενους;
Εξαίρεση βέβαια αποτελούν ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Σερρών και το ΚΚΕ που με ανακοινώσεις του καυτηρίασαν το θέμα και ζήτησαν την απόδοση ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.