Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Δήμος Σερρών : Αποστάσεις από Φωτιάδη παίρνει ο Βασίλης Χρυσανθίδης ????

Πολλάκις ο επικεφαλής της  αντιπολίτευσης στο δήμο Σερρών
κ Στέφανος Φωτιάδης είχε ταχθεί κατά της διαδικασίας αντικατάστασης των λαμπτήρων του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του δήμου Σερρών με την σύναψη και λήψη δανείου. Μάλιστα η παράταξη του κ Φωτιάδη είχε καταψηφίσει στο δημοτικό συμβούλιο την σχετική απόφαση. Στην πρόσφατη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής ο κ Χρυσανθίδης ψήφισε την απόφαση για τις εταιρείες που συμμετέχουν στον σχετικό διαγωνισμό . Ενώ η κ Ιλανίδου απείχε της συνεδρίασης .Τώρα πως γίνεται να είσαι κατά της σχετικής απόφασης και σε κάποια στιγμή να συμφωνείς ΄έστω και με ένα μέρος της υλοποίησής της .Αυτό θα θέλαμε να μας το εξηγήσει ο κ Χρυσανθίδης ( ο οποίος μάλιστα ήταν ο μόνος εκ των συμβούλων της αντιπολίτευσης που συμμετείχε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής )
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ



Α) Ακυρώνει κατά το κεφάλαιο που έκανε δεκτή την προσφορά της εταιρείας “ ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» την 117/2019 Απόφαση Οικονοµικής Επιτροπής (Πρακτικό 15ο /20-05- 2019) µε Α∆Α:ΩΣΠΨΩ10-ΠΨ∆) σχετικά µε την «Έγκριση πρακτικού 1 της Επιτροπής Αξιολόγησης, των δικαιολογητικών συµµετοχής και τεχνικών προσφορών του Ανοικτού ∆ιεθνή Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού, για την προµήθεια µε τίτλο: «Βελτίωση – Ενεργειακή Αναβάθµιση δικτύου φωτισµού µε χρήση νέων τεχνολογιών και εξοικονόµηση ενέργειας » προϋπολογισµού 2.375.432,50 € χωρίς ΦΠΑ & 2.945.536,30 € µε ΦΠΑ.



Β) Εγκρίνει την συνέχιση της διαδικασίας του Ανοικτού ηλεκτρονικού ∆ιεθνή ∆ιαγωνισµούµε τον οικονοµικό φορέα: «ΤΡΙΟ∆ΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

1 σχόλιο:

  1. Έντεχνα αφήνει προς τα έξω να διαρρεύσει ότι είναι κολλητός και σε ανοικτή επικοινωνιαε την Εταιρεία που έμεινε μόνη.
    Λέει πέντε έξη σαχλαμάρες στους άσχετους για να πουλήσει μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.