Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Σέρρες : Ποντικοί ¨¨τρουπωσαν ¨¨ στα γραφεία του ΚΤΕΛ

Περίπου στις 4 παρά δέκα χτύπησαν οι συναγερμοί,
ειδοποιήθηκε ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλίας Παπαγεωργίου από το κέντρο της Αθήνας, ο ίδιος ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια, η οποία σε 3 λεπτά ακριβώς έφτασε, αλλά όπως φάνηκε και από τις κάμερες, οι δράστες ενήργησαν επαγγελματικά.
 
Μιλώντας στην εκπομπή «Κάθε μέρα καλημέρα», στο Ράδιο Σιντική και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Κώττα, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλίας Παπαγεωργίου, υποστήριξε ότι το ποσό που πήραν οι διαρρήκτες είναι μηδαμινό, περίπου 500 ευρώ, ωστόσο εκτιμά πως οι ζημίες που προκάλεσαν οι διαρρήκτες ξεπερνά τις 3 χιλιάδες ευρώ.
«Είναι τόσο καλά τα μέτρα ασφάλειας εδώ στον σταθμό, που δύσκολα θα γίνει ληστεία ή διάρρηξη με μεγάλη λεία. Δεν κρατάμε χρήματα στο ΚΤΕΛ, γιατί είναι τέτοιες οι εποχές. Πηγαίνουν απευθείας στην τράπεζα. Θα δώσω συγχαρητήρια στην ασφάλεια, που ήταν άμεση η αντίδρασή τους. Δεν πρόλαβαν τους δράστες για 10 δευτερόλεπτα,» δήλωσε στην εκπομπή ο κ. Παπαγεωργίου.
Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας
Οι διαρρήκτες κινήθηκαν με απίστευτη ταχύτητα, μέσα σε 2,5 λεπτά.
Αρχικά έσπασαν την πόρτα του προθάλαμου, έβγαλαν από τη θέση τις δύο αυτόματες πόρτες, μπήκαν στα εκδοτήρια, άνοιξαν τα ντουλάπια και έσπασαν τα συρτάρια με λοστάρια, όπως φαίνεται από τις κάμερες.
 
Από εκεί πήγαν στις τουαλέτες προσωπικού, έσπασαν την πόρτα, ακολούθως έσπασαν μία πόρτα ασφαλείας που επικοινωνεί με τον πάνω όροφο κι εκεί όταν έφτασαν μετά από 2 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα, μπήκαν, αλλά είναι τόσο καλά τα μέτρα ασφαλείας, που φοβήθηκαν ότι θα εγκλωβιστούν.
Υπάρχει πιθανότητα να ειδοποιήθηκαν, γιατί όπως φάνηκε στις κάμερες ο ένας κρατούσε κινητό και κατέβηκαν κάτω και έφυγαν.
Πηγή: infonews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.