Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Δήμος Σιντικής : Σοβαρός τραυματισμός αγρότη από ανατροπή τρακτέρ

Στο νοσοκομείο των Σερρών σοβαρά τραυματισμένος
διεκομίσθη άνδρας από την Βυρώνεια ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά , όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη και βρέθηκε σε χαράδρα.
Ο άτυχος άνδρας έφυγε νωρίς το μεσημέρι από το σπίτι του στην Βυρώνεια για να πάει για ξύλα, κοντά στο φυλάκιο της βυρωνειας.

Δυστυχώς κατά την επιστροφή του, συνέβη το δυσάρεστο αυτό ατύχημα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταφέρνουν να βγάλουν τον άτυχο άνδρα από το τρακτέρ και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Παρότι ζητήθηκε αεροδιακομιδή , εντούτοις λόγω του δύσβατου της περιοχής αυτό δεν ήταν εφικτό, με το ασθενοφόρο να φτάνει τελικά λιγο μετά τις 7:00 στο νοσοκομείο.
Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών, ενώ οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την υγεία του.
Πηγή: DiktyoTV.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.