Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Στις Σέρρες η Ζωή Κωνσταντοπούλου ( φώτο )

Στην πόλη των Σερρών βρέθηκε για λίγες ώρες το
απόγευμα του Σαββάτου η πρόεδρος του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μάλιστα μοίρασε σε όλο τον κόσμο που βρισκόταν στην πλατεία Ελευθερίας αλλά και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, την διακήρυξη του κόμματός της, και τις θέσεις που αφορούν την συμφωνία των Πρεσπών,η οποία όπως υπογράμμισε η ίδια μπορεί να ακυρωθεί.
Η πρόεδρος της ” Πλεύσης Ελευθερίας” δεν δίστασε μάλιστα να πει πως πρόκειται για μία συμφωνία η οποία ήταν “κάτ’ εντολήν” των μεγάλων δυνάμεων.
Αναφερόμενη δε, στο προεκλογικό μοίρασμα, συντάξεων κ επιδομάτων ανέφερε χαρακτηριστικα ότι ,Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ. Οι Έλληνες θα πάρουν τα ψίχουλα που μοιράζει η κυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους και να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται.
Και συνέχισε λέγοντας, ότι τον κόσμο μπορείς να τον κοροϊδέψεις μια φορά, άλλα όχι για πάντα, επισημαίνοντας ότι οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τους έχει εξαπατήσει και δεν πρόκειται να του χαριστούν.
Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αν και ξαφνιάστηκαν υποδέχτηκαν θερμά όλοι όσοι βρισκόταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Ελευθερίας και ιδιαίτερα άνθρωποι μεγάλης ηλικίας οι οποίοι δεν έκρυψαν την χαρά τους βλέποντάς την . Αρκετοί ήταν και αυτοί που την συνεχάρησαν που αποφάσισε να εγκαταλείψει την κυβέρνηση, και να μην πουληθεί για μία καρέκλα. Η ίδια ζήτησε από τον κόσμο η αγάπη που της δείχνουν να μετατραπεί και σε ψήφο εντός της κάλπης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.