Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Σέρρες : Συναγερμός από την εμφάνιση φιδιού στην Βασιλέως Βασιλείου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι
στο κέντρο της πόλης των Σερρών όταν κάποιος πολίτης εντόπισε ένα φίδι μήκους όπως είπε ο ιδιος ενός μέτρου στην Οδό Βασιλέως Βασιλείου...

Ο ίδιος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, προκειμένου να έρθει στο σημείο ώστε να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα από τον φόβο των πεζών και των οδηγών.

Βεβαία παρότι οι αστυνομικοί έκανα την εμφάνιση τους και μάλιστα σε λίγα μόλις λεπτά , εντούτοις το φίδι ήταν άφαντο και οι ίδιοι δεν ήξεραν πως ακριβώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν, αφού παρά τις ερωτήσεις σε επαγγελματίες της περιοχής αλλά και οδηγούς ταξί, οι προσπάθεια εύρεσης του φαδιού, απέβη άκαρπη και οι ίδιοι αποχώρησαν από το σημείο. Ζητώντας από τον κόσμο στην περίπτωση που το φίδι επανέλθει, να τους ειδοποιήσουν αμέσως.
Ο κόσμος βέβαια δεν είδε το παραμικρό και θεωρείσαι λίγο απίθανο μέσα στο κέντρο να βρεθεί φίδι και μάλιστα ενός μέτρου.

Πηγή: DiktyoTV.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.