Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Πανσερραικός : Πρόκριση με άρωμα Αγγλίας

Εντυπωσιακή διακύμανση στο σκορ στον σημερινό πρώτο αγώνα του δεύτερου ημιτελικού, του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, ανάμεσα  στον γηπεδούχο, Ολυμπιακό Λευκώνα και τον Πανσερραϊκό που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων 4-3.
Τα Λιοντάρια προηγήθηκαν με το καλημέρα με τον Ιβαντζίκη(2’) και με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Πέτρου έκανε το 0-2. Όμως οι γηπεδούχοι σε ένα εκρηκτικό εννιάλεπτο, έφεραν τα πάνω κάτω και με τρία διαδοχικά γκολ με τους Ακριτίδη(58’), Καρμβαλάση(60’) και Κυριαζή(67’)  πήραν προβάδισμα στο σκορ. Κεχαγιάς και Παπαβασιλείου στο 88’ και στο 90’ αντίστοιχα αποκατέστησαν την τάξη και χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Ηλία Εγγονίδη, απλοποιώντας και πάλι την υπόθεση "εισιτήριο για τον Τελικό του Κυπέλλου", που προς στιγμή πήγε να αποκτήσει ένα ανέλπιστο εμνδαφέρον και σασπένς. 
 
Αναλυτικά η διακύμανση του σκορ:
 
03', 0-1: Ιβαντζίκης, 
52', 0-2: Πέτρου, 
58', 1-2: Ακριτίδης, 
60', 2-2: Καραμβαλάσης, 
67', 3-2: Κυριαζής, 
88', 3-3: Κεχαγιάς, 
90', 3-4: Παπαβασιλείου
 
 
 https://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.