Σελίδες

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΣ Σερρών : Ποιος θα απαντήσει στην καταγγελία του Σιδηροκάστρου ???

Επιστολή με την οποία εκφράζουν τα παράπονά τους, για την μη κλήση ποδοσφαιριστών τους στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΣ(την Κ 16) ενώ όπως τονίζουν η ομάδα τους είναι πρώτη και αήττητη στο οικείο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΣ, απέστειλε στα ΜΜΕ η Διοίκηση του Εθνικού. 
 
Αναλυτικά η επιστολή:
 
Πρωτάθλημα Κ-16 ΕΠΣ Σερρών 
Εθνικός Σιδηροκάστρου - Σκούταρι/Πεπονιά 9-0 
Σκόρερς: Μιχαλέρης (3), Βελίκης(3), Παπαδόπουλος, Χαραλαμπίδης και Κωνσταντινίδης.
 
     Η ομάδα του Γιάννη Τσεμπερίδη παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 νίκες σε 9 αγώνες και συνεχίζει την πορεία της για το τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών. Η άριστη δουλειά που γίνεται ξεκινώντας εδώ και χρόνια στις ακαδημίες του Εθνικού Σιδηροκάστρου επί της παρούσας διοίκησης αποδίδει καρπούς, μας βγαίνει στο γήπεδο παρουσιάζοντας πολύ όμορφο θέαμα με μοντέρνο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους. Τα παιδιά(φωτό)  της αφομοιώνουν πλήρως τις κατευθύνσεις, τις ακολουθούν πιστά στο γήπεδο γι αυτό έχουν αγώνα με αγώνα τέτοια πρόοδο και εξέλιξη!!! 
   Μια εξέλιξη που πιστεύουμε δεν την βλέπουν στην ΕΠΣ Σερρών και ειδικά οι υπεύθυνοι που επέλεξαν. Η ομάδα συνεχίζει να είναι πρώτη και αήττητη και στην Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών στις τελευταίες αγωνιστικές στην 18αδα δεν καλείται κανένας ποδοσφαιριστής μας. 
Ποδοσφαιριστές που έχουν ακόμα και συμμετοχές φέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
   Ο Αθλητισμός είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή αυτών των παιδιών. Τα βοηθά στην ανάπτυξή τους, σωματική, ψυχική και πνευματική. Τους μαθαίνει πειθαρχία, να ανταγωνίζονται ευγενικά, να προσπαθούν, να μην εγκαταλείπουν, να βάζουν στόχους. Ίσως ξεπηδήσει κάποιο ταλεντάκι. 
Τι γίνεται όμως με τους υπεύθυνους  των Μικτών Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών; 
Είναι αρκετά κατάλληλοι; 
Μπορούμε να τους εμπιστευτούμε τα παιδιά μας; οι υπεύθυνοι μήπως τα παραγκωνίζουν; 
Ποια είναι η αντίδραση των παιδιών αυτών; 
Στην ηλικία αυτή, την τόσο ευαίσθητη, όταν αυτά τα παιδιά σε όλους τους αγώνες της ομάδας τους ξεχωρίζουν και είναι πρωταγωνιστές και στην Μικτή Σερρών Κ-16 είναι εκτός απογοητεύονται, ‘’Δεν είμαι αρκετά καλός, «είμαι άχρηστος» αναρωτιούνται...
    Ειδικά όταν κάποιο παιδί έχει δείξει ότι «μπορεί», ο παραμερισμός χτυπάει σαν μαστίγιο την ψυχή του. Την ψυχολογία του και το συναίσθημά του. «Γιατί δεν με καλεί στους αγώνες;» αναρωτιέται και λέει παραπονεμένα κοιτώντας μας στα μάτια με αγωνία περιμένοντας μια απάντηση που θα το ησυχάσει. Τι μπορούμε να του απαντήσουμε; 
 
   Ίσως την απάντηση μας την δώσετε εσείς.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.