Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Σέρρες : Η γιορτή των Ικαρόπουλων

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ)
Ίκαροι Σερρών, σας προσκαλεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11:15 στην εορταστική εκδήλωση, για την καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου, στο ΔΑΚ της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Παράλληλα θα ακολουθήσουν αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με αγώνες επίδειξης από τους ταλαντούχους αθλητές των «κυανοκίτρινων» υποδομών.
Για κάθε τμήμα του συλλόγου, θα κοπεί ξεχωριστή βασιλόπιτα, με δώρο σε κάθε τυχερό αθλητή ή προπονητή, που θα βρει το φλουρί, ενώ δώρα θα κληρωθούν και οι γονείς με τα παιδιά, που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Τα «Ικαρόπουλα», που αποτελούν το μέλλον του Σερραϊκού μπάσκετ και το όραμα μας, για μεγαλύτερες επιτυχίες σε «κυανοκίτρινο» φόντο, θα είναι ντυμένα ομοιόμορφα, με τη νέα στολή των Ικάρων και το επίθετό του κάθε αθλητή, ψηφιακά εκτυπωμένο στη φανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.