Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Δήμος Σιντικής : Απάντηση Ιωσήφ Παναγιωτίδη

Απάντηση στην ανάρτηση μας




Δήμος Σιντικής : Ονόματα Ιωσήφ ..ονόματα 

Δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής κ Ιωσήφ Παναγιωτίδης .΄Ο οποίος αφού ξεκαθαρίζει οτι θα είναι υποψήφιος αναφέρει οτι η ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων της παράταξης του .Θα γίνει οτι οριστικοποιηθεί  ο τρόπος εκλογής των τοπικών συμβουλίων . Καθώς και ο  αριθμός των υποψηφίων που μπορεί ΄ να έχει μια δημοτική παράταξη 


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ



 Σχετικά με ανάρτησή σας στο serresbob που με αφορά σας ενημερώνω ότι:
Είναι γεγονός πως την περίοδο που διανύουμε δημοσιογραφικά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η ανακοίνωση ονομάτων από τους συνδυασμούς. Θεωρώ πως η παραίνεση για έκθεση ονομάτων είναι καλόβουλη πλην όμως είναι θέμα επιλογής μου (που έχει σχέση με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο ) να τηρήσω αυτήν την στάση. Σας δηλώνω  ότι την κατάθεση του ψηφοδελτίου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ πρέπει να την θεωρείτε δεδομένη. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι «ζωηρό».
Με εκτίμηση
Ιωσήφ Παναγιωτίδης
Υποψήφιος δήμαρχος Σιντικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.