Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Απόλλων Παραλιμνίου : Δύσκολη έξοδος στο Ορφάνι

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Παύλος
Δημητρίου δίνει στο ” SSN”την δική του εκτίμηση για το ματς με τον Αετό!

“Θα είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που θα δώσουμε μέσα στην σεζόν, εκτός έδρας. Είναι μια καλή ομάδα ο Αετός, που ζορίζει κάθε αντίπαλο και θα παλέψει για τη νίκη δυνατά, όπως το ίδιο βέβαια θα κάνουμε κι εμείς απο το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Δυστυχώς υπάρχει ένα ζήτημα με το γήπεδο τους, που είναι είναι μικρότερων διαστάσεων, κάτι που δυσκολεύει τις αντίπαλες ομάδες.”
Ερ. Πλέον ο Απόλλωνας παίζει χωρίς άγχος και με άλλον αέρα μετά την πρώτη νίκη;
Απ. “Η ομάδα θα βρει το δρόμο της έτσι κι αλλιώς! Αφήνουμε πίσω μας τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε και πιστεύω αγώνα με αγώνα θα βελτιωνόμαστε συνεχώς!”
Ο αμυντικός του Παραλιμνίου Αντώνης Τσαούσης, είπε στο ‘SSN’:
“Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πάμε όμως στο Οφρύνιο μόνο για τη νίκη. Είμαστε οι πρωταθλητές και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Το Παραλίμνιο και φέτος θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Για αυτό σε κάθε αγώνα παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς. Τα ανεπιτυχή πρώτα αποτελέσματα δεν λένε κάτι και να το θυμάται ο κόσμος. Φέτος έχουμε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες η οποία είναι γρηγορότερη μέσα στο γήπεδο σε σχέση με πέρυσι.”
ΠΗΓΗ: serressport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.