Σελίδες

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Σέρρες : Ανοίγει τις πόρτες του το ΤΕΦΑΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για τεφαα σερρωνΤην Κυριακή 6 Μαΐου 2018, από τις 10.00 πμ ως
τις 14.00μμ μετατρέπουμε το Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πάρκο της πόλης. Ανοίγουμε τις πόρτες των εργαστηρίων και των αιθουσών διδασκαλίας μας, σε όλους τους πολίτες των Σερρών και τους δίνουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ακαδημαϊκές δράσεις που διαμείβονται στο Τμήμα μας.
Επιμένουμε στην αξία της γνώσης, της έρευνας, της δημιουργίας αλλά και της άθλησης, γι’ αυτό και αυτήν την ημέρα όλοι μαζί θα εξερευνήσουμε, θα μάθουμε, θα αθληθούμε, και θα διασκεδάσουμε. Ειδικότερα, το πρόγραμμα μας θα περιλαμβάνει τέσσερις (4) διαφορετικές δράσεις (όπως αυτές αναφέρονται στο επίσημο πρόγραμμα του ΑΠΘ):
1. Χοροθεραπεία για γυναίκες: Βιωματικό εργαστήριο για την υποστήριξη της συναισθηματικής–φυσικής ολοκλήρωσης μέσω της κίνησης/του χορού. Υπεύθυνες: Kαθηγήτρια Μουρατίδου Κατερίνα, Διδάκτορας Παρίση Ιωάννα
Μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες από 25 ετών και άνω (Ώρα έναρξης: 11.00)
Απαραίτητη Δήλωση Συμμετοχής: katerimou@yahoo.gr
2. ΠΑΙΔΥ- ΠΑΙχνίδι, Δράση, Υγεία: Ελάτε να παίξουμε για να βρούμε ξανά τη μαγεία γύρω μας. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες για παιχνίδι! Υπεύθυνη: Αν. Καθηγήτρια, Γιαγκάζογλου Παρασκευή.
Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 8 ετών (Ώρα έναρξης: 12.00)
3. Περί Φυσικής Δραστηριότητας και όχι μόνο! Ελάτε να γνωρίσουμε πώς μπορούμε να μετρήσουμε τη φυσική δραστηριότητα, την ποιότητα ζωής και τις κινητικές δεξιότητες με στόχο την υιοθέτηση ενός δραστήριου τρόπου ζωής, από την παιδική ηλικία έως και την ενήλικη ζωή.
Διοργάνωση: Εργαστήριο Κοινωνικής Έρευνας στη Φυσική Δραστηριότητα, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών. Υπεύθυνοι: Επίκ. Καθηγήτρια Καταρτζή Ε., Καθηγητής Βλαχόπουλος Σ., Κοντού Γ. Μ., Μέλος ΕΕΠ
Μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά από 4 έως 104. (Διάρκεια 11.00 έως 14.00 κάθε 30’)
Δήλωση συμμετοχής (απαιτείται): marikont@phed-sr.auth.gr
4. Μετρώ και αξιολογώ την δύναμη μου: Μετρώ πόσο δυνατός είμαι, πόσο ψηλά μπορώ να εκτελέσω ένα άλμα, πόσο γρήγορα μπορώ να τρέξω.
Διοργάνωση: Εργαστήριο Νευρομηχανικής, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Σερρών. Υπεύθυνοι: Αναπλ. Καθηγήτρια Αραμπατζή Φωτεινή, Αναπλ. Καθηγητής Σαλονικίδης Κωνσταντίνος
Μπορούν να συμμετέχουν από 10 ετών και άνω. (Διάρκεια 10.00 – 14.00 κάθε 30΄)

Σας προσκαλούμε λοιπόν να γνωρίσετε από κοντά το Πανεπιστήμιο της πόλης μας και να λάβετε μέρος στις δράσεις μας. Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους τους πολίτες από ηλικία 04-104 και σας περιμένουμε στο ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ στον Αγ . Ιωάννη Σερρών από τις 10.00 πμ και μετά.
Το πρόγραμμα των δράσεων μπορείτε να το βρείτε στο www.auth.gr/sites/default/files/authonsundays_2018.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.