Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΝΟΔΕ Σερρών : 'Οσο γενναίοι κι αν είναι οι κομπάρσοι σε μια μάχη, ο ρόλος τους είναι να γεμίζουν το πεδίο της μάχης με νεκρούς

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ






Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ εμπνεει και στο διαδικτυο γινεται κολαση με το κειμενο που τους ξεβρακωσαμε ..ευτυχως καποιοι ξερουν τι τους γινεται και αρθογραφουν...

Καλα τι καπνιζουν και τι πινουν εκει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.......Ειναι εκτος τοπου και χρονου το 70% των εγγεγραμενων μελων γυρισαν την πλατη στον ΚΟΥΛΗ

Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος


Στις 29 Νοεμβρίου 2009, μέγα πλήθος 850.000 ψηφοφόρων της ΝΔ με μέγα πάθος, κατέθεσε την ελπίδα του για την αναγέννηση της πατριωτικής παράταξης.
Εννιά χρόνια μετά το 2018 ανακοινώνεται ότι μόνο 154.000 θα συμμετέχουν στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές από τους 320.000 που τελευταία ψήφισαν για πρόεδρο της ΝΔ.
Ποιός λοιπόν συρρίκνωσε την παράταξη, ποιός την μείωσε εκλογικά, ποιές πολιτικές απέρριψε η βάση της κεντροδεξιάς ;
Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά ;
Ο μητσοτακισμός που καμμιά σχέση δεν έχει με την δεξιά και τις λαϊκές πατριωτικές αρχές της .
Ο μητσοτακισμός της συνύπαρξης και συνεργασίας με το κλεφτοποσόκ, της διαπλοκής, της διαφθοράς, της υποταγής, της κλοπής του Χρηματιστηρίου, της ΟΝΕ, του ευρώ, της αλλοίωσης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, των εθνικών νταβατζήδων, των μνημονίων, του ΓΑΠ, του ΔΝΤ.
Καλή ψήφο αύριο λοιπόν όσοι συμμετέχετε με την αυταπάτη ότι μπορείτε να διαδραματίσετε άλλο ρόλο, πλήν του χειροκροτητού κομπάρσου, που αντεθνικές και αντιπατριωτικές πολιτικές μιας ηγεσίας σφετεριστών, μετέτρεψαν σε ένα μεταλλαγμένο νοσηρό κόμμα τυχοδιωκτών.
'Οσο γενναίοι κι αν είναι οι κομπάρσοι σε μια μάχη, ο ρόλος τους περιορίζεται στο να γεμίζουν το πεδίο της μάχης με άψυχα ματωμένα κορμιά.

http://fonaklas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.