Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΑΟΣ Σερρών :Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., ο οποίος το Σάββατο
ρίχνεται στη μάχη των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. με τον Αστέρα Καβάλας που είναι το φαβορί, μια και έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι «πράσινοι» πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στις αναμετρήσεις με τον Αστέρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και μεθαύριο το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να κάνει το «μπρέικ», για να έχει μετά το πάνω χέρι στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Από τη συνάντηση θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους ο αρχηγός της σερραϊκής ομάδας, Γιώργος Χορτομάρης. Αντιθέτως, ο Καρακώστας θα ενισχύσει κανονικά το «τριφύλλι». Τερζής (ίωση), Δεληγιάννης (πρόβλημα στη μέση) και Λαδιάς (ενοχλήσεις στη γάμπα) είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Καβάλας ο πρώτος σκόρερ του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., Γιώργος Ασημάκης δήλωσε τα εξής:

«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που αποτελείται από 3-4 έμπειρους παίκτες και από αρκετούς νεαρούς σε ηλικία καλαθοσφαιριστές.

Εμείς το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε κάποια θέματα με τραυματισμούς, αλλά πιστεύω ότι θα  
τα ξεπεράσουμε και θα παρουσιασθούμε πάνοπλοι.

Από την πλευρά μας το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι ο έλεγχος του ρυθμού.

Μπορεί να είναι σύνηθες και κοινότυπο αυτό που θα πω, αλλά μόνο ο κακός μας εαυτός μας φοβίζει.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και να ευχαριστηθούμε μια ωραία και σκληρή σειρά αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.