Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Απόλλων Παραλιμνίου : (Χ ) αμένοι και οι δύο

Έ''χ''ασε την ευκαιρία το Παραλίμνιο, 0-0 με τον ΤηλυκράτηΤην ευκαιρία να μπει δυναμικά στο κόλπο ανόδου
σπατάλησε ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς στον σημαντικότερο ίσως αγώνα της σεζόν, όπως τουλάχιστον τον χαρακτήριζαν και οι άνθρωποι της ομάδας, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τηλυκράτη Λευκάδας, έμεινε στο 0-0 και πλέον χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς στα ματς με Ηρακλή(6/5) και ΝΠΣ Βόλο(13/5) αν θέλει να ελπίζει. Ταυτόχρονα απώλεσε και την ευκαιρία να θέσει νοκ-άουτ και την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά που κατάφερε να πάρει έναν βαθμό και φυσικά να έχει και τον δεύτερο αγώνα με τους Σερραίους στο νησί.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να καταφέρουν να μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ την υπεροχή τους, ενώ ο Απόλλων ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε, δημιούργησε ευκαιρίες με τους Τσαούση και Πολυζωίδη, αλλά ούτε και αυτός κατάφερε να σκοράρει.

Περισσότερα σε λίγο και φωτογραφίες από το ματς…
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π.Δημητρίου): Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι
Στον πάγκο: Μεταλλίδης, Λαβιδάς, Φιλέντας, Σαββίδης, Τσαούσης, Ρούμπος, Κουλτσιάκης
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Α.Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασιλάς, Καταγής Γ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Σ., Γκίκα
Στον πάγκο: Μπαλογιάννης, Παπακωνσταντής, Καββαδίας, Τρανουλίδης, Πετράκης, Γεωργάκης, Κτενάς
*Στον άλλο αγώνα Ηρακλής-ΝΠΣ Βόλος 2-0 με γκολ των Τάϊ και Πτηνόπουλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. ΗΡΑΚΛΗΣ 6 (4-0)
  2. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 3 (1-2)
  3. ΑΠ.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1 (0-1)
  4. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1 (0-2)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(6/5, 17:00)
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

http://www.serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.