Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Απόλλων Παραλιμνίου : Τέλος στο όνειρο της ανόδου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 0-1… ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ… ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ…Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλου και γνώρισε την τρίτη ήττα στα μπαράζ με 1-0, σε αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου. Οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό σύνολο που διαθέτει η ομάδα του Βόλου.
Οι Βολιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι ήταν ανώτεροι και από την αρχή επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έχασαν ευκαιρίες και κατάφεραν τελικά να πετύχουν το μοναδικό γκολ της συνάντησης σε μια άτυχη στιγμή του πολύ καλού πορτιέρο του Απόλλωνα, Γουναρίδη. 
Οι σημερινές νίκες του Ηρακλή επί του Τηλυκράτη με 2-1 και του ΝΠΣ Βόλου επί του Απόλλωνα ξεκαθάρισαν το τοπίο στον Α’ όμιλο, όσον αφορά τις δυο προνομιούχες θέσεις που τις εξασφάλισαν οι σημερινοί νικητές και μαθηματικά  που παίρνουν και τα δυο εισιτήρια ανόδου για την Football League.
Η 3η θέση του ομίλου θα κριθεί την επόμενη Κυριακή 20 Μαΐου στην Λευκάδα εκεί θα συναντηθούν ο Τυληκράτης με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην 3η θέση με ένα βαθμό. Αλλά και η κορυφή θα κριθεί την επόμενη Κυριακή, αφού την ίδια μέρα ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Ηρακλή.
 
Το φιλμ του αγώνα:
18’ αδύναμο σουτ του Μελισσόπουλου απ’ το ύψος της περιοχής, μπλοκάρει ο Γουναρίδης
20’ ο Πέντα έκανε πλασέ μέσα αριστερά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι
30’ καλή εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη, αλλά μπλόκαρε ο Μπουργάνης 
32’ μακρινό ωραίο σουτ από τον Πίτου Γκαρσία, περνάει λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι
42’ ΓΚΟΛ!!! 0-1: ο Μελισσόπουλος μετά από τραγικό λάθος του Γουναρίδη, που έδωσε την μπάλα στον Μάντζη, αυτός τροφοδότησε τον  Μελισσόπουλο  που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στους Βολιώτες.
44’ σουτ του Μάντζη μέσα απ’ την  περιοχή, η  μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ
52’ σουτ του Μουτεσίδη έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα καταλήγει δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι
65’ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Μάντζης έκανε πλασέ, έπεσε και με τα πόδια απέκρουσε ο Γουναρίδης 
67’ αποχώρησε τραυματίας ο Γουναρίδης που αντικαταστάθηκε από τον νεαρό Σαββίδη
88’ αποβλήθηκε ο Τάκας που αντίκρισε την κόκκινη(2η κίτρινη) του διαιτητή Δραγούση
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Γουναρίδης(67΄ λ.τ Σαββίδης), Πολυζωίδης, Μερεσιώτης(65΄ Τσομαχασβίλι), Λαβιδάς, Τάκας, Τριανταφύλλου, Μεταλλίδης(62΄ Δέντσας), Μουτεσίδης, Λιάρας, Τάντιτς(46΄ Ρούμπος), Γαϊδαρτζής
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ(Χ. Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Μελισσόπουλος(79΄ Πιαστόπουλος), Πέντα, Ηλιόπουλος(90΄Ντόσης), Μάντζης(90+2΄ Ζέρης)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγούσης(Κιλκίς), ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Θράκης), Τζιότζιος (Θράκης)
 


http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.