Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Μαρία Κόλλια : Ο οδικός χάρτης των έργων για να ¨¨ξεδιψάσει ¨¨ η Θεσσαλονίκη

Τον «οδικό χάρτη» με τις άμεσες και μεσοπρόθεσμες
δράσεις τις οποίες έχει ήδη σχεδιάσει να υλοποιήσει η ΕΥΑΘ Α.Ε., παρουσίασε η διοίκησή της στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, στη διάρκεια σημερινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο με πρωτοβουλία του ΥΠΕΝ σε συνεργασία με την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά. Πρόκειται για δράσεις που αφορούν τόσο στο θέμα της επάρκειας του παρεχόμενου ύδατος στο Πολεοδομικό, όσο και στο θέμα της ποιοτικής παρακολούθησής του.
«Αναλάβαμε την πρωτοβουλία της άμεσης παρακολούθησης όλων των έργων που αφορούν στην εξασφάλιση της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης, με σημεία αιχμής την επέκταση του διυλιστηρίου και το σύστημα τηλεελέγχου – SCADA τα οποία και προχωρούν. Ενημερωθήκαμε επίσης για το σχέδιο διαχείρισης δικτύων και το master plan νερού της ΕΥΑΘ, καθώς και για την ολοκλήρωση διαδικασιών και διαθεσιμότητας εξοπλισμού που εξασφαλίζουν την ποιότητά του. Ξεκινήσαμε τη συζήτηση για την προετοιμασία Σχεδίου Ασφάλειας Νερού, σε συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς φορείς της πόλης, τις δομές πολιτικής προστασίας, τα σώματα ασφαλείας. Θετικές πρωτοβουλίες έχουν ήδη αναληφθεί σε συνεργασία της ΕΥΑΘ με τις υγειονομικές μονάδες», επισήμανε ο κ. Φάμελλος.

http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.