Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Πανσερραϊκός :Με δεκαεξι παίχτες στα Τρίκαλα

Με μόνο δεκαέξι παίκτες στην αποστολή θα ταξιδέψει
το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου ο Πανσερραϊκός για τα Τρίκαλα για το παιχνίδι της 29ηςαγωνιστικής της Football league (15:00 ΕΡΑ ΣΠΟΡ).
Μετά από τα πρωτόγνωρα και απίστευτα που έγιναν στο σύλλογο τις προηγούμενες ώρες, η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της με μια προπόνηση που έγινε υπό την επίβλεψη του Πέτρου Στοΐλα και του γυμναστή Γιάννη Κόκκινου. Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Κάκκου και τις άλλες που προέκυψαν λόγω των προβλημάτων στο σύλλογο, δεκαέξι είναι οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Τρίκαλα. Ανάμεσα τους είναι και ο Γιώργος Σιάκκας που αν και άρρωστος τις προηγούμενες μέρες ζήτησε να ακολουθήσει την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι.  Οι δεκαέξι της αποστολής είναι: Άντμαν, Πορής (οι δύο τερματοφύλακες με μηδέν συμμετοχές στο πρωτάθλημα), Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Μακούσης, Ποζατζίδης, Στέβιτς, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Δούμτσιος, Πέτρου, Πόζογλου, Ενομό και ο Αυστραλός Μίτσελ Γουάλεϊ.

http://www.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.