Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΝΟΔΕ Σερρών : Μέλος της Νέας Δημοκρατίας χλεύασε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ με αναφορά στη Βουλγαρία! (ΦΩΤΟ)

Μία προκλητική ανάρτηση, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Έλλη Παπαγγελή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, η οποία είναι και γνωστή ΟΝΝΕΔίτισσα, ανήρτησε ένα άρθρο για το δημοψήφισμα οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο αναφέρει ότι "Αν τιμωρηθούμε, δεν...πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης".
"Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο", σχολίασε το γνωστό μοντέλο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ξεκίνησαν να τη "στολίζουν" σε παλαιότερες φωτογραφίες της στο instagram.
Nα σημειωθεί πως ήδη αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την «παραιτήσει».
papag.jpg
http://www.thestival.gr

1 σχόλιο:

  1. Τι περίοδο παρακμής βιώνει αλήθεια μία πολιτεία, όταν η κοινή της γνώμη ασχολείται με τις δηλώσεις μιας ΄΄πολιτικά ανεγκέφαλης γλάστρας΄΄?

    Που η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, για τίς συχνά επαναλαμβανόμενες φαιδρές πολιτικά δηλώσεις της, θα έπρεπε απο καιρό να την είχε αποβάλλει απο μέλος της οργάνωσης...

    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν είναι σε λάθος κατεύθυνση, έως και ύποπτα ΄΄προβοκατόρικη΄΄, η αντεθνική ανάρτηση κάποιων ΄΄δήθεν οπαδών΄΄ του ΠΑΟΚ...


    ΜΟΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.