Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΕΠΣ Σερρών : Ώρα τελικού -Δημοτικό γήπεδο Σερρών 16:30 μμ

ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ...  ΚΥΡ 25/3 -16:30… Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ!!!Η ώρα του Μεγάλου Τελικού του Κυπέλλου της
ΕΠΣ Σερρών έφτασε, αφού σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, στις 16:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, ο τυπικά γηπεδούχος(κατόπιν κλήρωσης) Πανσουλιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Δυο ομάδες που προέρχονται από διαφορετικές κατηγορίες και αυτό από μόνο του χρήζει μεγάλο φαβορί τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που αναδείχθηκε Πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική(Α’ όμιλος) και θα διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και μάλιστα σ’ αυτό της Β’ Εθνικής(Football League). Μάλιστα στην διαδρομή του μέχρι τον Τελικό «χτύπησε» όλα τα παιχνίδια και τα κέρδισε όλα σχεδόν με μεγάλο σκορ, ακόμη και αυτό κόντρα στην Ελπίδα Σκουτάρεως που το πήρε με το ευρύ 3-0.
Από την άλλη ο Πανσουλιακός που φέτος ζει το δικό του όνειρο, αφού ξεκίνησε με προφανή στόχο την παραμονή στην Επίλεκτη και τον πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο αφού με αντεπίθεση στον Β’ γύρο  του πρωταθλήματος πλασαρίστηκε στην πρώτη εξάδα και συμμετέχει στα Play Off της Επίλεκτης. Πριν το «κατόρθωμα» αυτό είχε πετύχει την πρόκρισή του στο Τελικό του Κυπέλλου, βγάζοντας έξω από τον θεσμό, στην διαδρομή για το πιο ψηλό σκαλί ομάδες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος  Καρπερής και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου.
Οι δυο φιναλίστ της ερχόμενης Κυριακής δεν συναντιούνται για πρώτη φορά σε Τελικό Κυπέλλου, καθώς έχουν βρεθεί αντιμέτωπες πριν 14 χρόνια(2004). Τότε που και οι δυο ομάδες συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Νικήτρια η ομάδα του Πανσουλιακού, σε έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε με γκολ που σημείωσε ο Χρήστος Σαββίδης στην παράταση.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου από τους πολυνίκες του θεσμού έχει 6 συμμετοχές σε Τελικούς(2001, 2002, 2004, 2005, 2013, 2015) και κατέκτησε 5 φορές το τρόπαιο, χάνοντας μόνο από τους Πορτοκαλί το 2004. Από την άλλη ο Πανσουλιακός έχει ακόμη μία συμμετοχή σε τελικό(1999), τότε όμως έχασε με 3-0 από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.


serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.